Website V2.0

Na nog eens goed naar de website gekeken te hebben, bleek het tijd voor een nieuw likje verf. De werkzaamheden voor deze ‘overhaul’ zijn enkele weken begonnen, en vandaag mag ik met trots de nieuwe website presenteren.

Met deze verandering zijn bepaalde definiërende keuzes gemaakt:

  • – De doelgroep voor klanten is nu enkel op Nederland gericht, maar wel met oog op het buitenland voor in de toekomst.
  • – De prijzen zijn drastisch veranderd: Waar er voorheen enkel prijzen op uurbasis waren, zijn deze nu vastgesteld.
  • – Een nieuwe dienst is tot leven geroepen: Vertalingen

Waarom enkel Nederlandse bedrijven tot de nieuwe doelgroep behoren is omdat mijn ambities misschien iets te groot waren. Hierdoor heb ik eens realistisch naar de plannen voor Bonway Services gekeken, en kwam ik tot de conclusie dat ik wat kleiner moest gaan mikken. Dit was ook de reden voor de drastische prijsverlaging.

Maar niet alles is kleiner geworden! Het aanbod is immers gegroeid met de nieuwe vertaling-dienst. De reden dat ik deze geïntroduceerd heb is doordat ik alle benodigde Cambridge C2 certificaten behaald heb. Hierdoor vond ik mijzelf gekwalificeerd genoeg om deze dienst in het leven te roepen.

Met deze verse blik hoop ik een prachtige toekomst tegemoet te gaan met mijn startup, en zo veel kleine ondernemers te ondersteunen met betaalbare opties!